Vania Stonner

Activity

  • 2
    Updates
  • 7
    Thumbs up
  • 2
    Comments
Vania Stonner, Quartermaster De Bretten at City of Amsterdam, posted

Opgavegericht werken...uhm?!

Featured image

Waarom werken wij opgavegericht? Welke opgaves hebben wij te doen? deze een paar andere vragen probeer op een simpel manier te beantwoorden in een YouTube filmpje van 17 minuten.

Vania Stonner's picture #SmartCityAcademy
Vania Stonner, Quartermaster De Bretten at City of Amsterdam, posted

Lancering LaBGreen De Bretten Ontwikkelboek - livestream

Featured image

Bewoners, ondernemers en bezoekers hebben het afgelopen jaar samen met de gemeente onderzocht hoe De Bretten er in 2030 uit kan zien, onder de naam LaBGreen De Bretten. Een boek vol ideeën voor De Bretten, het prachtige stuk natuur tussen Sloterdijk en Halfweg. Ideeën die over een periode van ruim een jaar zijn opgehaald bij bewoners, bezoekers en ondernemers, voor de komende 10 jaar.
Hun ideeën zijn samengebracht in een boek. In aanwezigheid van de wethouder Marieke van Doorninck en dagelijks bestuurder Erik Bobeldijk wordt op 14 september het ontwikkelboek LaBGreen De Bretten feestelijk uitgebracht. U kunt meekijken via een livestream met de volgende link: https://vimeo.com/event/276632

Kleine en grote ideeën
De opgehaalde ideeën zijn erg divers. Klein en groot. Enkele voorbeelden: meer activiteiten in De Bretten, meer waterrecreatie, een informatiecentrum met horecagelegenheid. De gemeente gaat de komende jaren kijken welke ideeën haalbaar zijn en hoe we de ideeën kunnen uitvoeren. Sommige ideeën worden al uitgevoerd, zoals (kinder)activiteiten in De Bretten.

Details uitgave ontwikkelboek
Wanneer: 14 september 2020
Tijd: van 16.00 tot 17.00 uur
Link livestream: https://vimeo.com/event/276632

Vania Stonner's picture #Citizens&Living