Gert Roskammer

Activity

  • 1
    Updates
  • 0
    Thumbs up
  • 0
    Comments
Gert Roskammer, Community Manager , posted

Slimme Stad Parade 2023 - 25 mei 2023 in Den Bosch

Featured image

Er zijn zoveel smartcity-initiatieven dat je soms de bomen door het bos niet meer ziet. En daarom brengen we op 25 mei 2023 in ‘s-Hertogenbosch alle bomen bij elkaar. Wil je weten welke innovatieve smartcity-initiatieven er zijn die bijdragen aan een leefbare en slimme en sociale stad? Dan mag je de Slimme Stad Parade op 25 mei in het provinciehuis van Noord-Brabant in ‘s-Hertogenbosch niet missen!

Tijdens dit unieke evenement krijg je de kans om kennis te maken met alle smartcity-initiatieven in Nederland en Vlaanderen. Ontdek welke slimme oplossingen er zijn voor het sociaal domein en hoe we de verstedelijkingsopgaven van de toekomst kunnen oppakken. En leer wat digitalisering en technologisering betekent voor de maatschappelijke opgaven van vandaag.

Dus, wil je weten welke smartcity-initiatieven er zijn die bijdragen aan een betere wereld? Wil je het hele bos kunnen overzien? Kom dan naar de Slimme Stad Parade op 25 mei in het provinciehuis van ‘s-Hertogenbosch en laat je inspireren!

Datum: 25 mei van 10.00 – 17.00 uur met aansluitend een groot smartcityfeest, waarvan de locatie nog bekend wordt.

Locatie: Provinciehuis ‘s-Hertogenbosch, Brabantlaan 1, 5216 TV ‘s-Hertogenbosch

Kosten: Deelname aan de Slimme Stad parade is gratis, voor het feest en eten rekenen we een betaalde toegang.

En reserveer de avond vast in je agenda, want dan organiseren we een walking diner met aansluitend een slimme stad feest met daarbij een optreden van DJ Environmental. Wil je op de hoogte blijven hiervan? Meld je nu vast aan.

Heb je zelf een initiatief? Meld het hier aan.

Gert Roskammer's picture Meet-up on May 25th